فیلم آموزشی پرورش خربزه
حاوی:
اصول و مراحل پرورش به روش ورق های پلاستیکی و ...
1عدد سی دی
-1 خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
2- خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
3- خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
4- خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
5- اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد. به دلیل آن که گوشت خربزه یک ماده ضد تورم به شمار میرود لذا به شکل ضماد روی سوختگیهای سطحی پوست بدن استفاده میشود
6- خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود.
7- خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.
8- خربزه، رنگ چهره را روشن می کند، این خاصه به علت داشتن ویتامین A در خربزه می باشدو بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
9- خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید.
10. خربزه چون دارای قند است بسیار چاقکننده بوده و تاثیر مفیدی در مبتلایان به سل و یا کمخونی ایجاد میکند.
11.- خربزه به دلیل دارا بودن پتاسیم بسیار مدر بوده لذا باعث دفع مواد زاید و سموم موجود در خون شده و به فعالیت و شستشوی مثانه و کلیهها کمک کرده و از احتباس ادرار و سنگ مجاری ادرار ممانعت میکند.
12. خربزه به واسطه آب زیاد، مواد قندی را فورا جذب خون کرده به همین سبب باعث بالا رفتن قند خون و رفع خستگی و گرمازدگی میگردد.
13.- در میان مواد قندی و معدنی خربزه آنزیمهایی وجود دارد که سرعت هضم غذا را زیاد کرده بدین لحاظ در کودکان موجب افزایش اشتها و فعالیت و رشد سلولهای بدن و در سالمندان به فعالیت سلولهای دستگاه گوارش و در نهایت رفع سستی و بیحالی منجر میشود.
14.- خربزه به دلیل مواد فیبری و به خاطر وجود طعم و اسانسهایی که دارد یک محرک قوی شیمیایی برای دستگاه گوارش است لذا بسیار ملین بوده و مصرف آن برای مبتلایان به نقرس، رماتیسم، بواسیر و خصوصا برای کـسانی که از یبوست رنج میبرند، بسیار توصیه میشود. همچنین این میوه تاثیر خاصی در تخلیه میکروب و عفونتهای موجود در رودهها دارد
برای اطلاعات بیشتر بر روی عکس زیر کلیک کن.
نظرات شما عزیزان: