شامل آموزش هایی چون:
- مشخصات عمومی
- گونه های زعفران
- آموزش عملیات کاشت
- نحوه آبیاری
- کنترل علف های هرز
- کودها و تغذیه گیاهی
- آفات
- شناخت بیماری ها
- برداشت
- کارهای پس از برداشت
کاشت زعفران در ایران قدمتی ۳۰۰۰ ساله دارد. این گیاه رنگی و گرانبهای چندین ساله، بدون ساقهاست و پیاز دارد و چون درخاک کویر به عمل میآید، به طلای سرخ و یا طلای کویر شهرت یافتهاست. از هر ۱۵۰ گل، یک گرم زعفران و از حدود ۱۴۷ هزار گل تازه، یک کیلو زعفران خشک به دست میآید.
زعفران به علت طعم و رنگ و عطر عالی، کاربردهای فراوانی در تولید فرآوردههای غذایی، دارویی و شیمیایی دارد و با توجه به محدودیت کشت و تولید، از فرآوردههای گران قیمت به شمار میرود.
برای اطلاعات بیشتر بر روی عکس زیر کلیک کن.
نظرات شما عزیزان: