آموزش پرورش بوقلمون گوشتی
نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.
این مجموعه شامل موارد زیر می باشد:
اهمیت گوشت بوقلمون
اصول جایگاه پرورش
تأسیسات و تجهیزات مورد نیاز در واحد
مهمترین فاکتورهای محیطی موثر در پرورش
بیماری ها
آماده سازی سالن و شرایط جوجه ریزی
اصول تغذیه و نگهداری، مدیریت و ...
برای اطلاعات بیشتر بر روی عکس زیر کلیک کن.
نظرات شما عزیزان: